logos

KASSEAPPARAT

Kassasystem och backoffice DdD Retail in a Box

DdD Retail in a Box är en plug and play kassa och back office lösning speciellt anpassad för modebutiker; kläder, skor och accessoarer. Det innebär en komplett lösning för er butik eller era butiker. Paketet inkluderar kassaapparat, back office och rapportering i realtid. Med andra ord erbjuder vi all mjuk och hårdvara som behövs för att sälja varor i en modebutik.

DdD lösningen ger dig full överblick över dina butiker ända ner på detaljnivå. Exempelvis kan ni se allt från omsättning och lagersaldo ända ner till variant nivå som färg och storlek.

Lösningen installeras lätt och snabbt, e-learning erbjuds 24/7 och du har tillgång till data oavsett var, när och hur du vill, eftersom det lagras i molnet. Detta innebär också hög datasäkerhet, eftersom deatan automatiskt säkerhetskopieras och är oberoende av problem så som hårdvarukrasch eller liknande. Paketet erbjuder central åtgång till administration av samtliga kassor och obegränsad skalbarhet – detta är bara ett fåtal av de många fördelar med Retail in a Box.

BACK OFFICE

Retail in a Box - all inclusive

 

Kasseapparat-1-2 Kassasystem

Sökning och sälj av varor. Direkt tillgång till lagret från kassan. Alla nödvändiga funktioner för att kunna expediera kunder. Snygg design, intuitiv och brukarvänlig. 

EDI  EDI

Minimera resurser och fel med vanliga EDI överföringar så som orders, orderbekräftelser, fakturor, varu- och priskataloger såväl som sälj-och lagerinformation. 

Lagerstyring-1-2 Lagerstyrning

Professionell lagerstyrning – ger en fullständig överblick av lagersituationen i hela verksamheten. Varuppslag i egen och andras butiker samt varuflytt mellan butikerna gör man lätt och snabbt. 

icon-graph-2Rapportering

Rapportering i realtid. Statistik kan hämtas helt ner på variantnivå så som färg och storlek. Följ din verksamhet oavsett vilken tid o vart du befinner dig. 

Kunder-2  Lär känna dina kunder

Lär känna dina kunders köps mönster och använd det i marknadsföring, val av sortiment och skapa på det viset lojala kunder i din butik. 


icon-refresh-2Cross Channel

Synkronisera dina IT-lösningar. Den inbyggda öppna API lösningen säkrar snabb och säker tvåvägskommunikation mellan tex DdD lösningen, webshop och ERP system.

Integration till kassasystemet

DdD Retail systemet är en cloud lösning, med andra ord synkroniseras allt på nätet. Genom integration till verksamhetens övriga IT-system så som webshop och ERP-system, synkroniseras data automatiskt och i realtid. Planlägg dinOmnichannel strategi och få en samlad överblick över all data så som lager, produktdata, kundhistorik, ordrar mm. från  både online och offline kanaler. 

Hårdvara - DdD Retail in a Box

ddd-retailinabox-2

DdD Retail in a Box levereras som en samlad lösning – ”all inclusive”. Hårdvaran är av hög kvalitet och speciellt framtagen för modebutiker och levereras inklusive POS PC, kassalåda, kvittoskrivare, integrerad betalterminal och trådlös scanner. Den kommer i snygg design och är användarvänlig och snabb.

 

ddd-samsoesamsoe-e1424350753624

”Data från POS-lösningen integreras med flera av Samsøe & Samsøes övriga IT-system. Det bidrar till att säkerställa att företaget kan fatta rätt beslut tidigt och på bästa grundval. Det betyder mycket för ett expanderande företag. Ju bättre drift, desto mindre svinn och starkare ställning uppnår företaget”.