POS hårdvara – En kraftfull allt-i-ett lösning från DdD

DdD POS PC

DdD POS PC

DdDs Point of Sales PC levereras i en elegant design av hög kvalitet skräddarsydd för klädbranschen. I paketet ingår både expedit- och kundskärm. På kundskärmen har butiken möjlighet att visa till exempel kundens kvitto, varukatalog eller reklam. Expeditskärmen har en integrerad 15” touchskärm, och en kunddisplay som är 8,4”. Lösningen är estetisk eftersom alla kablar och sladdar enkelt göms i foten av PCn. Det är en elegant och exklusiv design som tar minimalt med plats på er butiks disk. Eftersom det är en så kallad True Flat Touch skärm, dvs att skärmen går helt till kanten, är den dessutom lätt att hålla ren och hygienisk då ingen damm eller annan smuts fastnar i kanterna. Denna True Flat Touch skärm är helt touchscreen, vilket gör att du bakom disken slipper besväras med att använda eller ha en mus, och ni slipper sladdar och annat krångel som varken är effektivt eller snyggt. Eftersom systemet är integrerat är DdDs POS hårdvara enkel och snabb att installera.

Som användare kommer du snabbt att märka att det inte blir någon väntetid när du använder kassan.

DdD pos pc har följande egenskaper:

Tålig| Stabil | Snabb | Tyst | Hög kvalitet | Framtidssäkrad | True Flat Touch | Fingeravtrycksläsare | Låg energiförbrukning | Snabb installation

Betalterminal

Betalterminal iPP350

Optimera säljmomentet i er modebutik med en snabb och säker lösning

iPP350:n tillåter butiker att ta betalt elektroniskt via kredit eller kontokorts transaktioner med PIN kod. Integrerad iPP350 har en stor färgskärm och ergonomiska knappar med tydliga taktila tecken vilket gör den väl lämpad för alla att använda. Utöver smidigheten för användare, möter iPP350:n självklart de senaste kraven på hård- och mjukvara säkerhet. iPP350:n  är tålig och optimerad för snabb betalning för att möta behoven i intensiva säljmiljöer. Den är dessutom väldigt kompakt och kräver minimalt med disk utrymme och enkelt användande.

En lättillgänglig NFC-läsare finns monterad på toppen. Den är lätt att ansluta då både ström och internet erhålls via en enda kabel. Läs mer här.

Scanner

DdD 2250+ scanner

Maximera produktiviteten och prestandan med den snabba, tillförlitliga handhållna streckkodsscannern. DdD 2250+ står för precision, tillförlitlighet och effektivitet. Scannern har inga rörliga delar och den 2 500 pixel stora laser scannern gör 200 avkodningar per sekund. Den stora LED-strålen har automatisk avkänning och igenkännande scanning, vilket ökar arbetsflödet. Detta betyder att era köp inte saktas ner av krångliga scannrar som inte hittar streckkoden, så att köpet kan gå snabbt och enkelt så era kunder lämnar butiken glada och nöjda, och era medarbetare lika så.

Kvittoskrivare

Epson TM-T20 Kvittoskrivare

På DdD är det viktigt att alla moment av våra kunders försäljning går smidigt, där såklart kvittoutskrivaren är ett viktigt moment. Kom igång med det samma med Epsons ekonomiska, behändiga och lätt-att-använda TM-T20 kvittoskrivare och minska genast tiden spenderad på varje individuellt köp. Kvittoskrivaren skriver ut med en hastighet av 150 mm per sekund, så att varken kunden eller butiksmedarbetaren behöver vänta på kvittot efter transaktionen.

Kvittoskrivaren har dessutom inbyggd strömförsörjning, så att du inte plötsligt står utan ström.

TM-T20 är också ENERGY STAR®-certifierad. Det innebär att du sparar energi, minskar ditt koldioxid utsläpp, och därigenom skyddar miljön genom, men utan att snåla på kvaliteten. Epson TM-T20 är inte bara ett snabbare val, utan även ett grönare.

Kassalåda

DdD Kassalåda

Kassalådan har standardstorlek och ett kullager i rostfritt stål, som gör den robust och enkel att öppna och stänga.

Kassalådan levereras med 5 olika nycklar, så att du inte har samma standardnycklar som 80 procent av alla andra kassalådor på marknaden.

Det finns också en nödöppningsknapp i botten, om en olycka skulle inträffa och du varken har ström eller nycklar till hands.

 

 

 

 

pos-screen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ipp350

 

 

 

 

DdD 2250 scanner

 

 

 

 

 

 

epson-printer

 

 

 

 

 

ddd-pengeskuffe