Om DdD

Om oss

DdD retail A/S grundades 1989 som en enskild firma med försäljning av NCR-kassaregister. År 2004 köptes det jylländska IT-företaget Kingtron upp. Vid sammanslagningen uppstod företaget Detail Data Danmark och verksamheten omfattar idag utveckling, försäljning och service av intelligenta IT-lösningar för klädhandeln. År 2006 skapades det första dotterbolaget i Sverige och sedan i Norge.

Med fokus på ökad internationalisering (primär fokus på den tyska marknaden) genomförde man 2008 ett delvis generationsskifte och involverade Via Venture Partners som medinvesterare. Som ett resultat av tillväxtstrategin ändrades namnet Detail Data Danmark till DdD retail A/S. År 2010 köpte man NTS System House (COWIS) i Tyskland och dotterbolaget DdD retail Germany AG uppstod. NTS System Houses produktportfölj är mycket lik DdD:s – NTS har dock förutom POS- och backoffice-delen även specialiserat sig på multikanalisering.

I April 2016 blev DdD Retail del av det börsnoterade K3 Business Technology Group plc (K3) ligger i UK. K3 är en ledande global leverantör av integrerade affärssystem till återförsäljare, tillverkare och distributörer. Vidare är K3 en ledande leverantör av Microsoft business solutions och medlem av Microsofts Inner Circle och President's Club. DdD molnbaserade lösningen är en kompletterande lösning till K3 produktportfölj och att vara en del av K3 ökar möjligheterna för internationalisering av DdD och kontinuerlig fokus på att utveckla och leverera en professionell molnbaserad lösning  för modebutiker.

Tekniskt har både marknaden och DdD:s lösningar genomgått en stor utveckling. Från att ha varit ett litet administrativt system för automatisk styrning av försäljning och lager är det idag en lösning med fortsatt starkt fokus på lagerhantering och försäljning – men som även möjliggör andra funktioner som EDI, synkronisering med webbutik, kundklubb, omfattande rapportgenerering och mycket mer. Allt baserat på den senaste tekniken.

Vår ideologi är tillgänglighet och säkerhet i våra IT-lösningar, och precis som för mer än 25 år sedan fokuserar vi fortfarande på klädhandeln – det är här vi är som bäst. Företaget har idag mer än 40 anställda, utvecklingsavdelningar i både Danmark och Tyskland och mer än 1 800 kunder och 2 500 installationer runt om i Europa.

+25aarerfarenhetOmOs_Screen_2OmOs_Screen3OmOs_Screen4

 

Tidslinje

se-news-timeline

Karriär

Karriär

Ett jobb hos DdD innebär en utmanande vardag i en informell och avslappnad miljö med bra kollegor.

Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt. Våra kunder ska uppleva enkelheten i att använda våra system, men mångfalden av möjligheter. Det är betydelsefullt både när det gäller våra produkter och när det gäller vårt sätt att arbeta. Vi ska inte göra det svårare än det är.

Lediga tjänster

Har vi lediga tjänster för tillfället kan du se dem här nedan.

Finns det inga lediga tjänster för tillfället är du välkommen att skicka en spontanansökan till info@dddretail.com, med en beskrivning av din kompetens och vad du kan bidra med. Vem vet vad det kan leda till?

Partners

Partners

Hos DdD samarbetar vi med olika partners inom retaillösningar. Kännetecknande för alla partners är att deras lösningar kan integreras med DdD's retaillösningar.

Download

Download

Vi har samlat broschyrer, logotyper, bilder och annat på samma ställe, så att du snabbt kan hitta och hämta det du behöver.

Läs mer


 

Referenser

Våra kunder är återförsäljare inom klädhandeln och omfattar bland annat Esprit, DK Company och Ball Group. 

Kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta oss. Använd vårt kontaktformulär eller kontakta oss via telefon eller e-post, som du hittar här

Broschyrer

Hämta våra broschyrer om du vill läsa mer om DdD's produkter.


Logotyp och payoff

 ddd-logo-black-thumbnail  
Logotyp  

CMYK RGB

  
 we-know-fashion  
Payoff  

CMYK

  

Bildarkiv

POS1          POS2 
POS1        POS2
JPG JPG
POS3   
POS3         
JPG  ddd-retailinabox-2