Som detaljhandlare känner du säkert till nackdelarna med att ha färre kassaapparater än personal i butiken, och särskilt vid tillfällen som rea eller jul upplever du hur butikspersonalen står i kö för att betjäna kunderna och/eller att kunderna står i kö för att betala. Det här vill vi gärna hjälpa dig med. Läs här hur det går till. Som extra krydda tar vi även upp en rad andra fördelar med DdD:s webbaserade POS:

 1. Minska köerna när det är mycket folk tack vare en webbaserad kassaapparat
  Med ett webbaserat kassasystem (Cloud Computing) kan du ladda ner mjukvara på flera enheter, som till exempel iPad eller smartphone, och på så sätt utrusta fler i butikspersonalen med en kassaaparat. Detta gör att du kan använda DdD POS för att förhindra köbildning och betjäna fler kunder på samma tid. Det ger dig inte bara nöjdare kunder, det frigör också mer tid för butikspersonalen att serva och betjäna ännu fler kunder.
 2. Ge kunderna ännu mer professionell service i butiken
  Med ett webbaserat POS-system kan du t.ex. ta med dig en iPad runt i butiken så att du kan vägleda kunden på plats vid t.ex. klädställningen genom att direkt kolla upp vilka varor, storlekar och färger som finns i lager etc. Kunden får därmed nästan samma digitala upplevelse som om hon satt hemma och letade information via webbutiken och får svar direkt.
 3. Använd din befintliga hårdvara
  DdD POS-mjukvaran kan laddas ner på din befintliga hårdvara, PC, surfplatta, smartphone… Och kan också användas med vilket operativsystem som helst. Om du har Apple, Windows eller Android spelar alltså ingen roll. Och användargränssnittet är självklart av responsiv design så att du har en användarvänlig skärm oavsett vilket slags enhet du arbetar med.
 4. Alltid den nyaste mjukvaran
  Med ett kasasasystem från DdD kan du alltid vara säker på att ha den senaste versionen av mjukvaran. Eftersom kassan är hostad i ett moln uppdaterar vi mjukvaran helt automatiskt och du kommer alltid arbeta i den senast utgivna versionen. Utöver det säkerställer vi din datasäkerhet. Alla data samlas i molnet och det görs kontinuerlig backup så att du alltid kan vara säker på att få dina data.
 5. Och hur är det med betalningarna?
  DdD POS tar emot alla typer av betalningar, även mobila betalningar (NFC). Så med DdD POS i din hand kan du utan problem slutföra köpet oavsett var du är i butiken, antingen via mobil överföring eller genom betalning med kontaktlöst betalkort.
 6. Hämta information om varor i övriga butiker direkt i kassan
  Du kan, på den enhet du har tillgänglig, göra en direkt sökning på en given vara i en annan av era butiker. Eftersom du då direkt kan se om varan är tillgänglig i önskad färg eller storlek ökar chanserna att köpet ska bli slutfört.
 7. Ett mycket bra underlag
  DdD POS är ett mycket bra underlag i den fysiska butiken Datan kan självklart också integreras med övriga IT-system, så att det till exempel blir möjligt att ta hänsyn både till försäljning i den fysiska butiken och från webbutiken vid lagerstyrningen.

DdD:s POS-system är ett professionellt, framtidssäkrat system som du kan komma igång med snabbt och riskfritt. Vi har ingen lång projektfas, utan du kan använda din befintliga hårdvara och det är lätt att lära sig tack vare den intuitiva och användarvänliga designen. Du kan läsa mer om DdD:s POS här.