DdD Back Office

Professionell butiksdatasystem

Vi på DdD förstår att det finns så mycket mer till en modebutik än det som syns i butiken. Givetvis vill vi hjälpa er även bakom dörrarna. DdD’s Back Office paket för modebranschen förenklar allt som har med ert företags lagerstyrning och administration att göra. Bland annat redovisning, kontering, bokföring, kontroll av lagersaldo osv. Vårt butiksdatasystem gör det så enkelt som möjligt för er att ha överblick samt hantera och analysera era informationssystem.

DdD Back Office är garanterat att vara:

Alltid tillgängligt

DdD Back Office var DdD:s första molnbaserade applikation vilket gjorde applikationen tillgänglig 24/7. Få åtkomst till data och hantera verksamheten när och var du vill

Förberedd för integration

Integration till DdD Back Office skapas via API och du har därför fullständig frihet att välja vilka system du skapar integrationer med. Det kan till exempel handla om webbutiker, lojalitetsprogram, affärssystem m.m. Det är dina behov som står i centrum

Globaliserad och lokaliserad

DdD Back Office har stöd för alla världens språk och kulturer. Detta gör att butiker världen över kan använda systemet på sitt eget språk. DdD Back Office är en global applikation anpassad efter lokala behov

Read moreCollapse

Andra fördelar

Lagerstyrning när den är som bäst

Integrera DdD Back Office i dina andra försäljningskanaler och få uppdaterad lagerinformation i realtid. Kontrollera lagersaldo i andra butiker inom gruppen och överför varor mellan butikerna på ett smidigt sätt.

Varumottagning

Det spelar ingen roll om du tar emot varor manuellt eller via EDI. DdD Back Office anpassar sig efter dina behov.

Varugrupper och leverantör

Enkel administration av varugrupper – justera, radera, skapa nya listor. Även leverantörsinformation är lätt att administrera.

Anpassad efter modedetaljhandeln

DdD Back Office har under flera år utvecklats och specialanpassats för modedetaljhandeln. Vi ser och förstår dina behov av enkel administration av olika sortiment flera gånger om året.

Översikt över verksamhetsdata – full kontroll över butiksverksamheten

Visa standardrapporter eller skapa en egen anpassad rapport med de nyckeltal du vill ha som försäljning, omsättning, bruttoresultat, omsättningshastighet o.s.v. Rapporterna kan genereras automatiskt. Du kan till exempel ställa in att en specifik rapport ska genereras på morgonen så att kan du börja din arbetsdag med en uppdaterad lägesbild av affärsverksamheten. För mer detaljerad rapportering – titta närmare på DdD Report-applikationen.

Inventering

Enkel inventeringsfunktion – inventeringssiffror och redogörelser kan enkelt laddas upp och ner.

Frågor till vår butiksdatasystem?

Ring oss (0) 8 20 07 10 eller lämna in kontaktuppgifter

Chat with us x