Ordna en intern tävling för din personal

Du kan under dagen köra en tävling bland din personal, på till exempel omsättning eller antal transaktioner. På kassan har varje anställd ett eget login, så det är lätt att få en översikt över resultaten. Och så blir denna dag kanske lite roligare – speciellt om det finns en eller flera fina priser att vinna för personalen.

Ta ut statistik och analysera dina data från förra året.
Använda dina försäljningsdata för att få kunskap om den bästsäljande produkter från förra året och sätta fokus på liknande varor år igen. Se också på fx transaktioner per timme, så är du ser till att ha tillräckligt med personal i butiken under dagen.

Uppdatera rabatter på knapparna i DdD POS
Lägg till fasta rabatter på de olika knapparna på kassan så blir det snabbt och enkelt att ge t.ex. 20% på hela sortimentet, och samtidigt minimerar det risken för fel.

Parkera försäljning
Vet alla dina anställda hur man parkerar en försäljning? Det gör arbetet mycket lättare, när en kund bestämmer sig för att handla mer, eller avbryts av andra orsaker.

Erbjud Click & Collect
Om du erbjuder Click & Collect så får du möjlighet till merförsäljning när kunden ska hämta varorna i butiken, och du sparar samtidigt administration och frakt.

Kvittorullar
Kvittopapper kan det gå åt mycket av på en Black Friday, så se till att du har gott om rullar hemma på lager och placera dem nära kassan, så de är lätta att hitta. Saknas det kvittorullar, så kan du beställa dem genom att ringa 08 200710