Kör en intern tävling bland dina anställda
Du kan under dagen eller hela dagen köra tävling bland dina anställda på fx omsättning eller antalet transaktioner. På kassan har varje anställd egen inloggning, så det är lätt att få en överblick. Och så blir denna dag kanske lite roligare – speciellt om det finns en eller flera fina priser att vinna för personalen.

Ta ut statistik och analysera dina data från förra året.
Använda din försäljningsdata för att få kunskap om den bästsäljande produkter från förra året och sätta fokus på liknande varor år igen. Se också på fx transaktioner per timme, så är du ser till att ha tillräckligt med personal i butiken under dagen.

Sätta fast rabatter på knappar i DdD POS
Du kan lägga till permanent rabatter på de olika knapparna på kassaapparaten, sedan blir det snabbt och enkelt för att ge t.ex. 20% på hela sortimentet och det minimerar risken för fel.

Parkera för en försäljning
Vet alla dina anställda att fungera att parkera en försäljning? En mycket användbar funktion i fall där en pågående expedition avbryts, eftersom kunden vill handla mer i butiken.

Erbjuda Click & Collect
Så har du möjlighet till merförsäljning när kunden  ska hämta varorna i butiken och du sparar administration och frakt.

Kvittorullar
Kvittopapper kan det gå åt mycket av på Black Friday, så se till att du har hemma på lager och placera dem nära kassan, så de är lätta att hitta. Saknas det kvittorulla, då du kan beställa dem Här.