Dette är DdD Retail

Om DdD

Vad vi gör
På DdD levererar vi POS-lösningar för modedetaljhanden.

Ur ett tekniskt perspektiv har såväl marknaden som DdD:s lösningar genomgått massiv utveckling. Vår lösning har gått från att ha varit ett litet administrationssystem för automatisk administration av försäljning och lagerhållning till dagens avancerade system. Det är visserligen fortfarande en lösning med stort fokus på att administration av lagerhållning och försäljning, men som även erbjuder en rad andra funktioner som EDI, integration till, t.ex., webbutiker, lojalitetsprogram, en uttömmande rapportgenerator m.m. Allt bygger på supermodern teknik.

Vår filosofi är tillgängliga och säkra IT-lösningar med fokus på modedetaljhandeln, ett fokus som varit konstant under de senaste 25 åren. Det är så vi skiljer oss från våra konkurrenter i branschen. Idag har vårt företag mer än 40 medarbetare, utvecklingsavdelningar i både Danmark och Tyskland och över 1 800 kunder och 2 500 installationer spritt över hela Europa.

Historia

1989
DdD retail A/S grundades som en enskild firma med försäljning av NCR-kassaregister.

2004
Ägarna köper det jylländska IT-företaget Kingtron upp. Vid sammanslagningen uppstod företaget Detail Data Danmark och verksamheten omfattar idag utveckling, försäljning och service av intelligenta IT-lösningar för klädhandeln.

2006
Det första dotterbolaget skapad i Sverige och sedan i Norge.

2008
Med fokus på ökad internationalisering (primär fokus på den tyska marknaden) genomförer man ett delvis generationsskifte och involverar Via Venture Partners som medinvesterare. Som ett resultat av tillväxtstrategin ändras namnet Detail Data Danmark till DdD retail A/S.

2010
DdD retail köpar NTS System House (COWIS) i Tyskland och dotterbolaget DdD retail Germany AG uppstår. NTS System Houses produktportfölj är mycket lik DdD:s – NTS har dock förutom POS- och backoffice-delen även specialiserat sig på multikanalisering.

2014
DdD Retail Inc bildas för distribution av Retail in a Box till de nordamerikanska och asiatiska marknaderna

2016
DdD Retail kommer bli del av det börsnoterade K3 Business Technology Group plc (K3) ligger i UK. K3 är en ledande global leverantör av integrerade affärssystem till återförsäljare, tillverkare och distributörer. Vidare är K3 en ledande leverantör av Microsoft business solutions och medlem av Microsofts Inner Circle och President’s Club. DdD molnbaserade lösningen är en kompletterande lösning till K3 produktportfölj och att vara en del av K3 ökar möjligheterna för internationalisering av DdD och kontinuerlig fokus på att utveckla och leverera en professionell molnbaserad lösning  för modebutiker.

Vill du veta mer om vårt system?

Ring oss på (0) 8 20 07 10 eller lämna in kontaktuppgifter


Chat with us x