DdD Kassasystem och POS system för återförsäljare

Intelligent online POS system för verksamheten

call to action icon

Hej! Jag kan hjälpa dig att hitta den perfekta POS kassasystemslösningen för just dig och din verksamhet.

Molnbaserad POS system och Kassasystem – baserat på bästa praxis

DdD POS-applikationen är äkta molnbaserad databehandling som kommunicerar med DdD-servrarna via API. Den molnbaserade POS-lösningen ger dig ännu större frihet:

  • Du kan välja vilken plattform du vill eftersom DdD POS system är kompatibel med alla typer av maskinvara, operativsystem och webbläsare
  • Med programmet nedladdat till surfplattan eller smartphonen kan du ta med dig kassasystemet överallt i butiken
  • Specialanpassa POS-lösningen efter din butik genom att integrera till andra IT-system i ursprungliga widgets och plugins
  • POS-lösningen är alltid tillgänglig – fungerar även offline
  • Vi använder .net-plattformen och erbjuder därmed öppet API vilket möjliggör enkel integrering av vår lösning med andra IT-system från tredje part
  • Vi stöder flera språk och kulturer, vilket gör POS-lösningen skalbar både lokalt och globalt

Andra fördelar

Programvara anpassad till modedetaljhandeln

DdD’s POS lösningen är en omfattande kassa- ett fulländat paket av teknik och funktioner som underlättar vardagen för dig i butiken. Kassasystemet är anpassat till butiker inom mode, skor, sport och accessories, och bygger på kunskapen och erfarenheterna hos såväl kunder som våra medarbetare, som i många fall har ett förflutet som butikschefer inom detaljhandeln.

Vårt POS system accepterar alla betalsätt

DdD Admin ger dig åtkomst till och medger central hantering av ett eller flera kassaregister. Visa status för kassaregistret och ändra vid behov texter på kvitton, expedituppgifter m.m.

Ändra artikelraderna ända tills betalning har mottagits via kassasystemet

En försäljning är ursprungligen inrättad som ett utkast i kassan, och försäljningsassistenten har därför möjlighet att göra ändringar på alla artikelrader, till exempel att lägga till rabatt, ändra artikelrader till en returvara eller radera raden etc.

Kvitton sparas i molnet via vårt online POS-system

Eftersom kvittona sparas i molnet har du åtkomst till alla kvitton från alla kassasystem i gruppen. Alla transaktioner uppdateras direkt, och data angående lagersaldo, omsättning, shoppingbags o.s.v. uppdateras i realtid.

Central hantering av flera kassor

DdD Admin ger dig åtkomst till central hantering av en eller flera kassor. I DdD Admin är det möjligt att se kassans status, ändra i texter på kvitton, hantera expedituppgifter m.m.

Enkelt och snabbt att ge rabatter

Rabatter kan ges för varje artikelrad eller på hela försäljningen – antingen i procent eller i kronor.

Click & Collect

Om du hanterar försäljningskanaler såväl offline som online bör du ta en titt på Click & Collect-applikationen till DdD POS-lösningen.  Ge dina kunder friheten att välja hur de vill beställa, ta emot och betala för varorna.

Professionell maskinvara skräddarsydd för modedetaljhandeln

Om du är ute efter en kraftfull POS-dator rekommenderar vi att du tittar närmare på DdD:s dator som är specialbyggd för modedetaljhandeln – den är kraftfull, dammtålig och har kunddisplay.

Hör av dig så kan vi berätta mer om fördelarna som DdD POS-lösningen kan ge dig

Ring till oss 08 200710 eller skicka in dina kontaktuppgifterChat with us x