Retail in a Box

Plug-and-play POS-system för detaljhandel

call to action icon

Hej! Jag kan hjälpa dig att hitta den perfekta POS kassasystemslösningen för just dig och din verksamhet.

Retail in a Box – POS system

Lättinstallerad butikslösning

DdD Retail in a Box är en professionell allt-i-ett-lösning för detaljhandeln inklusive kassasystem, lightversion av Back Office, rapportering och maskinvara. Vi rekommenderar Retail in a Box för mellanstora detaljhandelskedjor inom mode, sport, skor och accessories. Back Office innehåller bara de mest nödvändiga funktionerna. Kassasystemet är mobilt, användarvänligt och med rapportering i realtid. Retail in a Box-lösningen är lätt att installera och komma igång med och den ger dig en komplett översikt över alla processer i din affärsverksamhet, hjälper dig att övervaka aktuella nyckeltal, samt uppnå bättre resultat.

Fördelar

Flexibel

Skalbar på alla sätt. Du kan alltid lägga upp nya butiker/kassor – både lokalt och internationellt inom samma grupp/kedja. Systemet stöder flera språk och kulturer.

Plug and play lösning

Retail in a box är en all-inclusive lösning. Plugga in och anslut ström och internet och du är redo att sätta igång och använda kassa, lagerstyrning och rapportgenerator.

Fast pris

Om du väljer Retail in a box kommer du inte uppleva några oförutsedda kostnader, eftersom lösningen erbjuds till ett fast pris.

Mobile POS – Mobil kassa och kassasystem

Kassan är utvecklad som en molntjänst-lösning och ger dig därför fördelar som mobilitet, att kunna använda den som queue-buster, samt automatisk mjukvaruuppdatering, bara för att nämna några.

Rapportering

Rapportering i realtid. Välj vilka KPI:erna som du vill övervaka ner till underdimensioner, eller använd befintliga standardrapporter.

Omnichannel

Retail in a box lösningen har en inbyggt öppet API som gör det möjligt att integrera i dina andra IT-system som t.ex. ERP, webbutik och kundklubb.

Vill du veta mer om Retail in a Box?

Ring oss (0) 8 20 07 10 eller skicka in dina kontaktuppgifterChat with us x